Marmaris Turunç’ta Neler Yapılır

Turunç‘da öncelikle muhteşem deniz, güneş ve kumsallarda deniz keyfi sürebilirsiniz. Deniz keyfinin yanında muhteşem doğası, çam ormanlarıyla kaplı tepelerinde doğa yürüyüşü yapmak çok keyifli. Palamut Tepesi adı verilen bölge doğa yürüyüşü için çok ideal ve manzara muhteşem. Jeep Safari turlarının da popüler uğrak noktası aynı zamanda Turunç. ugg-outlet-in-florida-mall  

Amos antik kenti Turunç’a 1 saatlik yürüme mesafesinde. Buraya doğa yürüyüşü yaparak antik kent kalıntılarını görmeniz tavsiye edilir.

Turunç’da diğer bir aktivite ise dalış. Sualtı ortamı çok güzel ve berrak. Kayalık alanların ve sualtı mağaralarının çokluğu sebebiyle popüler dalış noktalarından birisi Turunç.

Turunç’da aynı zamanda sahilde su sporları hizmeti veren tesisler de bulunmakta. ugg outlet pa ohio Burada her türlü donanımı kiralamak ve eğitim almak mümkün.

Turunç’da çevre koylara (Kumlubük, Çiftlik ve Gebekse Koyu) ve plajlara yapılan tekne turlarına da katılabilirsiniz.

Marmaris’ten olduğu gibi Turunç’tan da Dalyan ve İztuzu Plajı’na günübirlik tekne turları düzenlenmekte. Ayrıca kendiniz de tekne kiralayarak kendi mavi turunuzu yapabilirsiniz.

Turunç, 2017 nfl jerseys for sale best sellers

Marmaris Turunç

TurunçMarmaris‘in hemen yanı başında çok güzel bir koya sahip sahil beldesidir. İçmeler’den sonra en popüler beldedir. Marmaris tatilinizde mutlaka görmeniz gereken yerlerden biri. Turunç’a hem minibüs ile hem de tekne turu ile gitmek mümkün.

Devamını Oku